LAIV GAAT LOS!

- November 2020 -

Van start

Al eerder schreven we een berichtje van onze co-house groep LAIV voor onze plannen in de Borgmanschool Nieuwe Kijk in t Jatstraat. Nu gaan we echt beginnen. Eindelijk is de Borgmanschool van ons. Op 2 november hebben we de sleutel gekregen en was het een feestelijk moment. Bouwbedrijf van Wijnen gaat de school voor ons verbouwen in zes appartementen. Eén daarvan is een collectieve ruimte, die we als Co-house groep samen gaan gebruiken. Ook de binnentuin delen we met elkaar. Na drie jaar plannen maken en veel geduld hebben gaan we eindelijk los.

Werkzaamheden en overlast

Binnenkort starten de werkzaamheden, er wordt gesloopt, gestript en daarna begint het verbouwen. Zoals het nu lijkt zal dat tot ongeveer eind mei duren. Dit zal voor bewoners in de buurt van de school mogelijk voor overlast zorgen in verband met groot materieel en de aan- en afvoer van materialen. Van Wijnen zal de buurt hierover telkens informeren. Bij de school komt een informatiebord met een telefoonnummer als contactadres.

Informatieavond

Als het weer kan en mag in verband met Corona, organiseert LAIV een informatieavond in de school. Het lijkt ons fijn om aan buurtgenoten onze plannen te presenteren.

Hartelijke buurtgroet van Co-housegroep LAIV!